Over Onderwaater tekst & communicatie

Het is een cliché, maar ik ben van jongs af aan gek op lezen en schrijven. Al op de middelbare school wist ik dat ik Journalistiek wilde studeren en ik had het geluk om in één keer te worden ingeloot in Utrecht. Na mijn studie heb ik veel werk aangepakt; van het schrijven en redigeren van gidsteksten tot redactie-assistent bij een ontbijtprogramma. Overal heb ik weer nieuwe kennis opgedaan. Naast mijn vaste banen heb ik altijd freelance werk gedaan, onder meer voor een lokale krant en de populaire kinderwebsite KidsPlanet.

Spannend, maar leuk
Het freelance werk verdween naar de achtergrond toen ik op de communicatieafdeling van RTL kwam te werken. Toch begon het na bijna zeven jaar weer te kriebelen. Ik verruilde mijn vaste baan voor een bestaan als zzp’er. Spannend, maar ontzettend leuk!

Neem contact op »