Wat kan ik voor je doen?

Tekst & communicatie. Klinkt leuk. Maar Marije, wat doe je nu eigenlijk?
Nou, tekst & communicatie dus. Je kan me inhuren voor het schrijven van allerlei soorten teksten. Hieronder een paar voorbeelden:

  • Nieuwsbrieven
  • Persberichten
  • Interviews
  • Artikelen over uiteenlopende onderwerpen
  • Themapagina’s of -kranten
  • Uitnodigingen
  • Correspondentie
  • Teksten voor een website
  • Scripties checken

Communicatie
Ook voor een leuke, en zelfs een minder leuke, communicatieklus kan je me inhuren. Ik verzorg dan het complete communicatietraject. Dit begint bij het maken van een plan. Vervolgens schrijf ik een of meerdere persberichten, ik doe (waar nodig) woordvoering, onderhoud de perscontacten en zet de output op een rijtje.

Hartjes Puntjes op de i

Je eigen teksten zijn natuurlijk altijd goed. Of toch niet? Soms moet de roze bril even af en het boze oog áán. En laat ik nou net in het bezit zijn van maar liefst twee boze ogen. Ik zet met alle liefde mijn strengste bril op en met een rode pen in de aanslag check ik jouw teksten op eventuele onjuistheden.

Beter gezegd: ik zet de puntjes op de i. Geen hartjes hoor, die tijd heb ik gehad…

Neem contact op »