Schrijven over kamperen

Dat doe ik ook! Ik hou van kamperen en schrijf er ook graag over. 

Klap ik mijn laptop niet open voor een leuke tekst voor een opdrachtgever, dan is het wel om een stukje te tikken voor Love2camp.nl.

Op deze kampeerblog schrijf ik samen met goede vriendin Martine over kamperen en het lekkere leven dat daarbij hoort. Kamperen en meer dus!


Kampeerblog Love2camp.nl

Kampeerblog Love2camp laat zich het best omschrijven als onze liefdesbaby (die nooit huilt, maar wel aandacht vraagt). Wil je alles weten over state of the art voortenten, fancy haringen, strakke scheerlijnen en de makkelijkste movers? Helaas, dan kan je beter even verder kijken. Maar wil je weten welke camping jij volgende zomer moet boeken? Welke types je op de camping tegenkomt? Of waarom kamperen zo leuk is? Check dan Love2camp.nl.

Wil je ook een kampeertekst?
Het fijne aan een eigen site is dat je ongegeneerd reclame mag maken voor je kampeerblog. Mooi toch? Wil je trouwens wél een tekst hebben over state of the art voortenten, fancy haringen, strakke scheerlijnen en de makkelijkste movers? Stuur me dan even een mailtje…

love2camp-logo-breed-transparant-tekst-v2

Neem contact op »